|

Batavierenrace

Waarde leden,

In het weekend van 22, 23 en 24 april willen wij met Saurus weer meedoen aan de Batavierenrace. Dit is de grootste estafetteloop ter wereld. De totale loopafstand bedraagt 175 kilometer en is onderverdeeld in 25 etappes (17 heren- en 8 damesetappes). Ieder jaar nemen er ruim 8500 studenten aan deel. Daarmee staat de wedstrijd vermeld in het Guinness Book of Records.

Na het hardlopen wordt er met elkaar gegeten waarna het grootste studentenfeest van de Benelux plaatsvindt. Het feest wordt gehouden op de campus van de Universiteit van Twente in Enschede.  Naar schatting komen er 13.000 studenten feesten. Meer informatie is te vinden op www.batavierenrace.nl

Dus ben je sportief en houd je van hardlopen, maar houd je ook van een feestje? Dan is de Batavierenrace echt iets voor jou. Houd wel even rekening met de roeiwedstrijden die dat weekend plaatsvinden. Voor de wedstrijdroeiers en coaches is dit het NK klein en voor de competitieroeiers is dit de Carpe Noctem. Die laatste maakt echter geen onderdeel uit van de NOOC.

Aanmelden doe je door voor 16 november te mailen naar voorzitter@msrvsaurus.nl

Wij zullen na de deadline zo spoedig mogelijk samen komen en meer informatie verstrekken.

Met rood-witte groet,

Bob Meijer
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden