|

Voorbeschouwing Amstelbeker

Waarde leden,

Aanstaande zondag, 27 september 2015, vanaf 13:00, vindt de Amstelbeker plaats: een roeiwedstrijd over 750 meter, georganiseerd door De Hoop. Voor het eerst in  Saurus’ historie zal hier ook een boot uit Maastricht meestrijden. Gerard van der Velden, Alexander Pennings, Thom Severijn, Joost Koedijk, Erik Meis, Tijmen Gelsing, Luc Frissen en Jorn Ketelaars zullen het hier, gestuurd door Fleur Froeling, opnemen tegen onder andere Nereus’ Henley-acht. Vanzelfsprekend kunnen zij alle aanmoediging gebruiken! Voor mensen met minder interesse in roeien die toch zin hebben om langs een zonnige Amstel te staan: er worden ook diverse kantactiviteiten georganiseerd. Zo zal er onder andere de hele dag een vlot met babes rondvaren.

Met rood-witte groet,

Nienke Spaargaren

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden