|

Huizenpoetsenveiling

Waarde leden,

De afroeiperiode is gisteren van start gegaan en we kunnen terugkijken op een mooie avond. Donderdag staat de volgende activiteit alweer gepland, nadat de introductieleden ’s middags hebben kunnen achten zullen alle introteams ‘s avonds de bar op gaan om zich te presenteren voor de huizenpoetsenveiling. Deze veiling zal om 21:30 van start gaan, zorg dat je erbij bent en doe een bod op de leukste teams! Iedereen is ook van harte welkom om mee te eten met de mensa, hiervoor kun je je zoals gebruikelijk inschrijven via de evenementenregistratie.

Het huizenpoetsen zelf zal plaatsvinden op maandag 28 september, alle introteams worden die avond na het poetsen op de kroeg verwacht voor het jaarteam- voorbeeldfeest georganiseerd door Insanis & Phalanx.

Let op! De veiling vindt voor de na-intro plaats, na-introteams zullen dan ook gekoppeld worden aan een hoofd- introteam zodat ze wel gaan poetsen en tegelijkertijd kunnen integreren met deze hoofd- introteams. Hoe hoger je bod, hoe groter de kans dat je er een extra na- introteam bij krijgt!

Met rood- witte groet,

Corine Peters en Chris de Haas

Competitiecommissaris h.t. en f.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden