|

Saurus Magazine

Waarde leden,

Sinds verenigingsjaar 2013-2014 stelt het bestuur jaarlijks een Saurus Magazine samen voor oud-leden, Club van 100-leden en overige relaties. In dit magazine wordt teruggeblikt op het verenigingsjaar en tevens zijn er interessante artikelen in te lezen die Saurus gerelateerd zijn.

Achter onderstaande link treffen jullie het PDF bestand van het magazine aan dat onlangs is uitgekomen. De drukker heeft 100 exemplaren meer gedrukt dan er besteld waren.  Gevolg hiervan is dat er genoeg exemplaren over zijn om uit te delen aan leden. Bij dezen bieden we dan ook de mogelijkheid om een exemplaar van het magazine bij de bestuurskamer op te halen.  Er kunnen ongeveer 100 magazines uitgedeeld worden. Uiteraard geldt de regel: OP=OP

http://www.msrvsaurus.nl/wp-content/uploads/2015/08/Saurus-magazine-2014-2015.pdf

Hopende jullie allemaal aanstaande zondag in de kroeg te mogen ontvangen om samen de INKOM in te luiden.

Met rood-witte groet,

Philippe Kerckhoffs
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden