|

Zomerreces

Waarde leden,

Vanaf aankomende vrijdag (10/7) gaat het zomerreces van start. Dit zomerreces is tot en met 16 augustus van kracht. Elke donderdag is het mogelijk om te komen roeien tussen 14.00 en 22.00 uur. Daarna is de sociƫteit geopend om gezamenlijk een lekker biertje te drinken ter afsluiting van de dag.

De diensten van het bestuur zijn als volgt:
Donderdag 16 juli Felix
Donderdag 23 juli Axel
Donderdag 30 juli Philippe / Steven
Donderdag 6 augustus Corine
Donderdag 13 augustus Marcel

Verder is het belangrijk dat alles op orde is voor de zomer en de Inkom. Iedereen wordt verzocht zijn of haar spullen op te ruimen. Alle overgebleven kleding e.d. worden gedoneerd aan het goede doel wanneer dit niet op orde is. Het vriendelijke verzoek om ook de kluisjes leeg te maken voor 23 juli.

Als laatste graag nog aandacht voor het zomerverkeer op de Willemsvaart. Wegens het mooie weer zal er weer veel pleziervaart rondvaren. Let hierbij op met de sluis (wegens stroming) en op het stuk voorbij het witte huisje.

Met rood-witte groet / Kind regards,

Axel Robbe
Vice-voorzitter & Botenhuiscommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden