|

Voortraining

Waarde leden,

Na het succes van afgelopen jaar zal ook dit jaar in september de voortraining van start gaan. Deze voortraining wordt gehouden voor ouderejaars roeiers die aankomend jaar willen gaan wedstrijd- dan wel clubroeien. Een mooie manier om met een groep enthousiastelingen te trainen en uiteindelijk te beslissen hoe je je op roeigebied gaat inzetten. Coaching wordt gefaciliteerd door de coachkaders van de eerstejaarsploegen, aangezien de selectie daarvoor pas later van start gaat. Tijdens het plannen van de training zal er rekening gehouden worden met roeiers die samen de Najaarsbokaal starten.

Geef je snel op door een mail te sturen naar competitie@msrvsaurus.nl

Met rood- witte groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden