|

Botendoop & borrel

Waarde leden,

Aanstaande zaterdag en zondag vinden de NSRF Slotwedstrijden plaats op de Bosbaan. Onze wedstrijdploegen zullen voor de laatste keer dit verenigingsjaar wedstrijden starten en hun Saurustrots uitdragen.

Op zondag 5 juli om 14:00 uur vindt de Oud-Saurus & Club van 100 borrel plaats aan de zonnige Bosbaan. Bij dezen wil ik iedereen uitnodigen om samen met onze Oud- en Club van 100 leden het glas te heffen op een mooi verenigingsjaar.

Tijdens de borrel zullen er twee boten gedoopt worden, namelijk een lichte dames 2x en een Empacher 4-.

Samen gaan we het seizoen op een mooie manier afsluiten, dus zorg dat je hierbij aanwezig bent!

Tot zondag op de Bosbaan!

Met rood-witte groet,

Philippe Kerckhoffs
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden