|

Nabeschouwing Koninklijke Holland Beker

Waarde leden,

Afgelopen zijn TJZ, TJL en LDEJ naar Rotterdam afgereisd om daar de KHB te starten. TJL had het hoog in de bol en startte in het M2- veld (Roel Braas startte in dit veld op zondag). Als lichte pikken startten zij snel, maar al snel woog het gewichtsverschil op tegen de snelle start. Gerard startte in het BM1x veld op zowel zaterdag als zondag. Op zaterdag deed hij het goed als beginneling skiffeur en lag lang bij de top 3. Alex en Joost hebben onze harten sneller doen pompen door 1900 meter lang met bootlengtes voor te liggen op Njord combinatie en Spaarne. Na alles te hebben gegeven was de guerilla actie van de Njord combi niet te voorspellen en zij pakte in de laatste 100 meter een taft voorsprong op de Saurus mannen. “Eens maar nooit meer” zei Joost verbitterd als reactie op de race.
Als laatste van de dag mochten de LDEJ in combinatie met Gyas het opnemen tegen bondsroeiers van Denemarken en Engeland. Een gedurfde actie, maar al snel bleek het een gelopen race te zijn voor de Deense dames.

Saturday

crew
stroke
event round lane time pos.
SAU Saurus M 2- Heat 2 [1] 08:02.23 4th
Lucas Knooren
SAU Saurus BM 1x Heat 2 [1] 07:55.25 4th
Gerard van der Velden
SAU Saurus BM 2- Final A [1] 07:38.23 2nd
Alexander Pennings
SAU Saurus/Gyas LW 4x Final A [2] 08:04.90 3rd
Danniek Vinkenvleugel

Sunday

crew
stroke
event round lane time pos.
SAU Saurus BM 1x Heat 2 [1] 07:36.10 6th
Gerard van der Velden

Voor Saurus en het erevlot!’

Diederik Sanders
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden