|

Voorbeschouwing Koninklijke Holland Beker

http://www.hollandbeker.nl/wedstrijd/loting/

Waarde leden,

Een week van de Slot zijn we verwijderd, de banen zijn nog geopend en de vlotten liggen nog in het water. Zo ook dit weekend op een koningswedstriid: de Koninklijke Holland Beker. Voor menig ploeg is het gewone seizoen niet voldoende en zijn er ambities om op een internationaal niveau de strijd aan te gaan. Tweedejaars Zwaar, Tweedejaars Licht en Lichte Eerstejaars Dames trekken ten strijde op de Willem Alexander baan te Zevenhuizen. Gerard gaat jagen in zijn skiff, Joost en Alex willen bloed zien in de 2-, Jorn en Lucas zijn klaar voor het slachtritueel en Anne-Aimée, Tamara in combi met Gyas maken
gehakt van andere ploegen morgen op de WAB.

‘Voor Saurus en het erevlot!’

Diederik Sanders
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden