|

Voorbeschouwing Okeanos Sprint & Orca Competitie Slotwedstrijden

Waarde leden,

Aankomend weekend zal een mooi competitieseizoen worden afgesloten op de Bosbaan. Op vrijdagavond zullen 3 Saurus ploegen strijden op de 500 meter bij de Okeanos Sprint. Voor Alexander en Vera is dit de afsluitende wedstrijd van de mix2x- bokaal, al een aantal weken verkondigen ze dat de Okeanos Sprint hún wedstrijd wordt. Gaan ze deze verwachtingen waarmaken?

Naast Alexander en Vera starten Saskia en Ingrid in het D2x- veld en Djamila in het D1x- veld. Voor beide ploegen is dit de eerste keer dat ze in deze opstelling een wedstrijd starten, lastig dus om verwachtingen te schetsen.

Op zaterdag vindt de Orca Slot plaats waar de strijd om het NSK voor de NOOC C4+-en toch wel dé strijd van het seizoen is. Met een 8e en 9e plek bij de NOOC hebben de Dames Top C4+ en de Heren TopC4+ een plek op het NSK verdiend. Bij het NSK wordt er in de kwartfinale en halve finale 1000 meter afgelegd, waarna de ploegen die de finale halen zullen strijden op de 2 kilometer. De loting moet nog plaatsvinden, dus de precieze tijden zijn nog niet bekend, maar zaterdagochtend tussen 08:30 en 09:00 is het aan de Dames Top C4+. De mannen moeten hun zenuwen iets langer bewaren, zij starten tussen 11:25 en 11:45. Doel: Het seizoen mooi afsluiten en genieten.

Naast de TopC4+-en zijn er nog een aantal fanatieke eerste- en ouderejaars ploegen. Zo starten de dames van Phalanx en Homies in het dames onervC4+- veld. Daarnaast starten Ingrid en Saskia wederom in het D2x- veld en staan 4 eerstejaars mannen ingeschreven in het B4- veld. Top C4+ mannen Tom en Daniel zullen samen met Frank en Nathan in de boot stappen, mits er voldoende inschrijvingen zijn in het B4+- veld.

Kom onze ploegen aanmoedigen op deze laatste competitiewedstrijd en sluit met ons het seizoen af op het feest bij Skoll!

Met rood- witte groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden