|

Nabeschouwing Asopos Driekamp

Waarde leden,

Terwijl de externe disputen afgelopen zaterdag streden om de winst op de DRD, streden 3 Saurus ploegen om de winst op de Asopos Driekamp. In blok 2 was het aan Mike van Dongen in de skiff en aan Alexander en Vera in het mix2x veld. Het niveau van het skiffen ligt hoog en de zware trainingen met EJL eerder die week voelde Mike nog in zijn benen, maar gelukkig wist hij toch een aantal mannen, waaronder de materiaalcommissaris van Theta, achter zich te laten. Voor Alexander en Vera was de Asopos Driekamp een mooie laatste oefening voor de Okeanos Sprint van aankomende vrijdag, zij behaalde hier een nette tweede plek.

In blok 3 startten Saskia en Puck in het D2x- veld. Hun eerste wedstrijd van het seizoen werden ze meteen goed op de proef gesteld door de harde wind. Een compowedstrijd zou dit jaar natuurlijk geen compowedstrijd zijn zonder wind of regen. Na een nette race te hebben gevaren, zonder problemen met de wind, verloor Saskia bij het uitstappen héél even haar evenwicht wat resulteerde in een verfrissende duik. De dames behaalden een mooie 4e plek!

Met rood- witte groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden