|

Voorbeschouwing Asopos driekamp

Waarde leden,

Aankomend weekend is heel Saurus druk in de weer voor de Disputen Roeidag. Een kleine delegatie roeiers zal deze dag moeten missen, want 3 ploegen zullen de Asopos driekamp starten. Het is een paar weekjes stil geweest rond de mix2x, maar aankomende zaterdag stappen Alexander van Zetten en Vera Heijnert weer samen de boot in. Er vallen dit weekend geen punten voor de bokaal te verdienen, maar dat zal de strijd niet minder spannend maken. Naast de mix2x starten Saskia Triscos en Puck Peltenburg in het Dames 2x veld. De PEil zou hun vuurdoop van dit seizoen zijn, helaas bracht een blessure roet in het eten. Half juni zullen deze dames dus hun eerste wedstrijd van het seizoen varen!

Daarnaast hebben we nog een last- minute deelnemer. Mike van Dongen zal namelijk in de skiff stappen!

De ploegen zullen starten tussen 11:30 en 15:00, kijk voor de precieze tijden en uitslagen op http://driekamp.asopos.nl/

Met rood- witte groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden