|

Informatieavond clubroeien

Waarde leden,

Afgelopen jaar hebben we met een mooie groep eerstejaars roeiers een onvergetelijk NOOC- seizoen meegemaakt. De NOOC- bokaal kan helaas alleen geroeid worden door eerstejaars, maar voor ouderejaars zijn er ook meer dan genoeg mogelijkheden. Heb je afgelopen jaar ook zo genoten van het roeiseizoen en wil je weten hoe je dit kunt doortrekken naar volgend jaar? Ben je inmiddels tweedejaars en heb je het roeien afgelopen jaar toch wel gemist? Of heb je gewedstrijdroeid en wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn als clubroeier? Kom dinsdagavond 16 juni allemaal naar de informatieavond over het clubroeien!  De avond gaat om 20:00 van start. Na het informatieve gedeelte is er natuurlijk de mogelijkheid om samen een biertje te drinken en met mede enthousiastelingen alvast plannen te maken voor volgend jaar!

Met rood- witte groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden