|

Coach interesse avond

Waarde leden,

Het einde van een bewogen maar ook succesvol roeiseizoen is in zicht. In de wandelgangen hoor je iedereen al praten over de plannen voor volgend jaar en een van de meest essentiële vragen hierbij is: wie gaat er coachen? Wie gaan de basis van de wedstrijd en competitieploegen van 2015-2016 vormen?

Iedereen kan leren coachen en iedereen is daarom ook van harte welkom om op maandag 15 juni of donderdag 24 juni naar de coach interesse avond te komen. De avond zal om 19:00 beginnen. Een geheel vrijblijvende avond, waar enthousiaste coaches hun ervaringen zullen delen en waar de mogelijkheid is om alle vragen te stellen.

Graag zien we jullie in grote getalen op deze avonden.

Met rood- witte groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden