|

Boten- en Palenplan informatieavond

Waarde leden,

Heb je het altijd vanzelfsprekend gevonden dat er zoveel mooie boten in de loods liggen? Heb je je ooit afgevraagd hoe al die boten bij Saurus zijn beland? Wil je weten welke boten de komende jaren gekocht gaan worden en waarom? Kom dan naar de BPP informatieavond!

Om over een zo goed mogelijke vloot te beschikken werkt saurus met een plan. Het Boten- en Palenplan (Ja, ook over de palen wordt nagedacht!) bestaat uit een vlootplan en een aanschafschema. De vereniging heeft een constant bedrag per jaar beschikbaar voor onderhoud en nieuwe aanschaf (ruim €30.000!). Omdat boten wel 20 tot 40 jaar mee gaan, moet er goed worden nagedacht wanneer welke boot het beste aangeschaft kan worden. Zo kan het voorkomen dat er een aantal jaar heel weinig nieuws gekocht wordt, en dat er dan ineens €100.000 geïnvesteerd om nieuwe boten te kopen.

Elk jaar wordt tijdens de laatste AV voor de zomervakantie de evaluatie van het BPP gepresenteerd. Hier wordt aangekondigd welke boten er het daaropvolgende jaar gekocht gaan worden, en eventuele wijzigingen toegelicht. Het hele plan uitleggen is echter in een AV niet te doen. Daarom zijn jullie van harte uitgenodigd om op woensdag 10 juni om 19:00 naar de Boten- en Palenplan informatieavond te komen. We zullen beginnen met een presentatie over wat het doel van het BPP is, en hoe het werkt. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen. De presentatie is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de gedachte achter onze vloot. Voorkennis is niet nodig, nieuwsgierigheid wel!

Met rood-witte groet, namens de BPP-cie,

Annick Missotten
Penningmeester h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden