|

Voorbeschouwing Westelijke Regatta

Waarde leden,

De heren en dames van de wedstrijdsectie hebben hun backpacks, rolkoffers en eastpacks gepakt om er weer op uit te trekken in roeiend Nederland. Voor de laatste keer wordt er gebruik gemaakt van de overstap op Eindhoven om zo uiteindelijk in Zevenhuizen te belanden voor de Westelijke Regatta, gehouden op de Willem Alexander baan. De brandende vragen die iedereen heeft voor de aankomende wedstrijd zijn: Zal Do die enkele secondes goed maken van de Damen en dat blik binnenslepen? Zal EJL eindelijk eens laten zien waarom zij in die vier zitten? Gaat TJZ die oude vieren van o.a. Gyas eens laten zien wat echt roeien is? Hoe gaan de EJD kampen met hun blessures en toch voor die eerste plek, daar waar zij vol energie zitten en eindelijk weer kunnen starten? Gaat LDEJ taart krijgen van de wedcom? Zal de 4- van MGD een showtje neerzetten net zoals zij in Gent deden? Of gaat TJL toch weer te laat aan de start komen, maar daardoor kneiterhard starten en dat nu wel doortrekken?

Daarnaast wordt er in een voller ornaat gestart dan normaal aangezien de top 6 van de NOOC ook is uitgenodigd om het tegen elkaar op te nemen op de 2k baan. Wij zijn dan ook trots om te vermelden dat onze heren top C4 in de top 6 staat en rond het middaguur zal worden weg gestart! Geen laffe 1k’s of 500m sprints, nee, het echte werk zal geleverd moeten worden tijdens een dikke 2km wedstrijd. De heren van de top C4 zullen dan ook 10 extra hopjes per persoon hebben gekregen om het verschil te gaan maken tegenover o.a. Nereus, Gyas, Triton, Laga en Njord.

Waar? Zevenhuizen
De naam van het water? Willem Alexander baan
Afstand? 2 km
Wie starten er en wanneer?

zaterdag

ploeg
slag
veld heat tijd baan
SAU Saurus DDev 4- voorwedstrijd 2 08:50 [7]
Petra Custers
SAU Saurus DEj 8+ voorwedstrijd 3 09:10 [5]
Fleur van Heest
SAU Saurus LO 2- voorwedstrijd 3 10:45 [7]
Lucas Knooren
SAU Saurus LDEj 4* voorwedstrijd 1 11:00 [6]
Tamara Oderkerk
SAU Saurus/Willem III Dev 4- voorwedstrijd 3 12:00 [5]
Gerard van der Velden
SAU Saurus Ej 8+ voorwedstrijd 2 12:50 [2]
Tijmen Gelsing
SAU Saurus H-NOOC A-finale 13:40 [5]
Daniel Golden
SAU Saurus LN 4+ A-finale 16:40 [3]
Thomas Diemel

zondag

ploeg
slag
veld heat tijd baan
SAU Saurus DN 4- voorwedstrijd 1 08:30 [4]
Petra Custers
SAU Saurus/Willem III N 4- voorwedstrijd 1 08:40 [3]
Gerard van der Velden
SAU Saurus LDN 1x voorwedstrijd 2 09:15 [5]
Dominique Vrouwenvelder
SAU Saurus B 8+ voorwedstrijd 3 11:25 [4]
Tijmen Gelsing
SAU Saurus DB 8+ voorwedstrijd 3 11:40 [6]
Fleur van Heest
SAU Saurus LDN 4* voorwedstrijd 2 12:00 [4]
Tamara Oderkerk
SAU Saurus LN 2- voorwedstrijd 1 12:20 [5]
Lucas Knooren
SAU Saurus LB 4+ A-finale 16:45 [7]
Thomas Diemel

Alles wordt werkelijkheid tijdens de Westelijke, kom dat zien!

‘Voor Saurus en het erevlot!’

Met rood-witte groet,

Diederik Sanders
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden