|

Voorbeschouwing Elfsteden Roeimarathon

Waarde leden,

‘200 meter tape – check’

‘Kompas – check’

‘Peddel en wc papier – check’

‘Batterij voor zaklamp – check’

‘Club van 100 benaderen – check’

Met de laatste voorbereidingen in volle gang zijn ze er nu écht bijna klaar voor. Maanden geleden hebben we een team gevormd voor de elfsteden roeimarathon en aankomende vrijdag is het dan zover.

Vrijdag in het begin van de avond zal de elfsteden roeimarathon van start gaan, 210 kilometer over de Friese wateren zal worden afgelegd.

Je hebt ze mogelijk al een aantal keer voorbij zien komen in onze mooie Stegosaurus, de volgende Sauriërs gaan de uitdaging aan:

-          Christoph Pennings & Renee Toebes

-          Peter Martens & Jasper Jonkers

-          Mike van Dongen & Bram van Steen

-          Felix Boerma & Felix Dijkstal

-          Roos Rooijakkers & Richard Dings

-          Nienke Spaargaren en Esther Beinema (stuurtjes)

-          Floor Neervoort & Axel Robbe (chauffeurs)

Een team met oud- wedstrijdroeiers/stuurtje, (oud)- sociëteitscommissarissen, wedstrijd en competitiecoaches, kortom een team met roeiers uit alle verschillende hoeken  van Saurus!

De voorbereiding bestaat niet alleen uit training, er komt een hoop organisatie bij kijken. Zo heeft een aantal roeiers afgelopen weekend bijvoorbeeld bij MWC nog een leerzame wisseltraining gehad. Geen mooi vlotten om aan te leggen, uit te stappen en te wisselen, maar handigheid en een goede samenwerking is nodig om zo weinig mogelijk tijd te verliezen bij het wisselen.

Bij de voorbereiding hoort ook het financiële plaatje en met het inschrijfgeld, huur van een busje en aanschaf van de nodige spullen loopt dit toch wel op. Na het sturen van een brief heeft de club van 100 afgelopen week laten weten dat zij ons financieel zullen ondersteunen door ruim €400,- te sponsoren!

Vrijdag om 20:00 begint de eerste etappe, ben je in de buurt of heb je gewoon zin in een weekend Friesland, kom dan ook even onze roeiers aanmoedigen! Mocht je niet in de buurt zijn, geen zorgen, via de live track zullen alle teams gevolgd kunnen worden. Zie hiervoor de volgende site: http://elfstedenroeimarathon.nl/nl/pagina/41/tracking-tracing/

Met rood- witte groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden