|

Midseason Diner

Waarde leden,

Aankomende maandag is het tijd voor onze wedstrijdsectie om even te genieten van een luie dag met als afsluiting het Midseason Diner. De wedstrijdcoaches en ik duiken de keuken in om een heerlijk diner voor te bereiden en te serveren. Het diner geeft de wedstrijdsectie de mogelijkheid om eens gezellig bij te kletsen met elkaar en daarbij mogen de wedstrijdroeiende dames en heren dan ook een biertje of twee drinken.
Voor alle duidelijkheid: De wedstrijdcoaches hebben het met de roeiers en stuurtjes gehad over hun alcohol- en uitgaansbeleid op deze avond. Daar staan wij als bestuur achter en wij vertrouwen op het feit dat dit goed verloopt. Wij vragen ook de niet wedstrijdroeiende leden het beleid van de wedstrijdcoaches te respecteren en te steunen.
Wees je, ook als niet wedstrijdroeiend lid, bewust van het feit dat in voorgaande jaren deze avond helaas een paar keer is uitgelopen op een fiasco (bijv. om 23:00 in slaap gevallen roeiers op de wc waar net in is overgegeven). Te veel alcohol remt de progressie in trainingen van onze roeiers (tot 3 dagen nadat er is gedronken) en dat is ronduit zonde van al het keiharde werk wat zij als ploegen al hebben geleverd. Dit is ook de reden dat het diner volgend jaar nog wel georganiseerd wordt, maar zonder alcohol. Voor dit jaar vertrouwen wij, als bestuur, op de verantwoordelijkheid van onze leden.

Kom dus rond 22:30 naar onze mooie sociëteit om een drankje te drinken met onze mooie wedstrijdsectie!

Met rood-witte groet,

Diederik Sanders
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Voor Saurus en het erevlot!’

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden