|

Saurus wint de Nuon Clubcompetitie B’vo!

Waarde leden,

Hier in het verre Praag bereikte ons het heugelijke nieuws dat Saurus door is naar de finale van de Nuon Clubcompetitie! Na een vreugdedansje werd het tijd om in actie te komen. Deze competitie kan Saurus een behoorlijke steun in de rug geven. 50 clubs/verenigingen zijn genomineerd op basis van hun inzending en de eerste 9 winnen hun energierekening terug met een maximum van €10.000. En ja waarde leden, dat bedrag halen wij sinds de nieuwe huisvesting met gemak! Deze prijs mag worden gebruikt om te investeren in duurzame energieoplossingen, ondersteund met een energieadvies van Nuon. Het drukken van de energiekosten van Saurus zou een behoorlijke verlichting zijn op de Saurus begroting, een verlichting die Saurus weer de ruimte geeft om op een andere manier in haar toekomst te kunnen investeren.

Saurus heeft in het verleden laten zien erg goed te zijn in het winnen van prijzen en wij stellen voor om dit talent nogmaals in te zetten! Help Saurus vooruit door je stem uit te brengen op https://clubcompetitie.nuon.nl/nuonclubcompetitie/stemmen . Je kunt 1x stemmen per IP-adres, dus als je huisgenootje jullie IP-adres al gebruikt heeft om te stemmen, gebruik dan het mobiele netwerk via je telefoon. Je hoeft geen gegevens in te vullen om te stemmen.

Dus, breng je stem uit, schakel al je vrienden, huisgenootjes en familie in en laat Saurus deze prachtige prijs in de wacht slepen!

Voor Saurus en de energierekening!

Met rood-witte groet, namens het bestuur,

Annick Missotten
Penningmeester h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden