|

BBQ & Busvervoer Rottebokaal

Waarde leden,

Na een week waarin bestuur p.t. de touwtjes weer in handen heeft binnen Saurus, zal in het weekend van 25 en 26 april de Rottebokaal plaatsvinden. Dit jaar is de Rottebokaal onderdeel van de NOOC- bokaal en zullen onze eerstejaars comporoeiers voor het eerst de Willem- Alexanderbaan betreden.

De Willem- Alexanderbaan ligt ver van de bewoonde wereld en het advies is dan ook om gezellig bij de Integracie op de camping naast de roeibaan te overnachten! Op zaterdagavond zullen we een Saurus BBQ houden en reizen we af naar Rotterdam voor het feest. Vidar heeft bussen geregeld om van en naar het feest te rijden en tot zaterdag kunnen we opgeven met hoeveel mensen wij hier ook gebruik van zouden willen maken. Ga dus snel naar de evenementenregistratie en geef je op!

Natuurlijk is ook iedereen die niet meedoet van harte welkom, laten we met z’n allen onze Saurus ploegen aanmoedigen en zorgen voor een wederom succesvol compoweekend!

Met vriendelijke groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden