|

Batavierenrace 2015

Waarde leden,

In het weekend van 25 en 26 april vindt de Batavierenrace plaats, Saurus start dit jaar niet met een eigen team, maar er is nu toch een kans om met een groepje Sauriërs mee te doen. DRV Euros (studenten roeivereniging Enschede) zoekt nog 7 lopers voor hun team, zowel mannen als vrouwen. Heb je interesse, stuur dan snel een mail naar competitie@msrvsaurus.nl . Doe dit vóór zaterdag 18 april!

De Batavierenrace is de grootste estafetteloop van de wereld. Middernacht gaat de race van start en zal er van Nijmegen naar de Universiteit Twente gerend worden.  Na de finish rond 18:00 volgt het grootste studentenfeest van de Benelux op de campus van Universiteit Twente.

Met rood-witte groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden