|

Presentatie Maastricht Symposium aanstaande donderdag

Waarde leden,

Onlangs heb ik een bericht op de site geplaatst over het Maastricht Symposium.

Het Maastricht Symposium is een leerzame dag waarbij interessante sprekers komen en er workshops worden gegeven door zowel commerciële als maatschappelijke bedrijven. Kortom, het biedt de perfecte kans voor studenten om te netwerken en daarmee een kijkje te nemen in een leven na hun studententijd.

Ben jij geïnteresseerd om met grote bedrijven in contact te staan en belangrijke sprekers naar Maastricht te halen? Dan is deze commissie misschien wel de uitdaging die jij voor volgend jaar zoekt

Het Comité Koning Willem I, de organisatie van het symposium, geeft aanstaande donderdag om 21:30 uur een presentatie bij SV Koko over de inhoud van het symposium en het organiseren daarvan. Tevens wordt aandacht besteed aan de sollicitatieprocedure en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Graag verwelkom ik aanstaande donderdag alle geïnteresseerden bij SV Koko!

Met rood witte-groet,

Philippe Kerckhoffs
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden