|

Voorbeschouwing Skoll Cup

Waarde leden,

De kop is eraf, de eerste poule- indeling is gemaakt, tijd om ons klaar te maken voor de tweede NOOC wedstrijd, de Skoll Cup! Tentamenstress en de vele regen en wind maakten de omstandigheden van de HNOT niet optimaal, maar onze teams hebben laten zien dat ze zich niet uit de weg laten slaan door deze factoren. Dit weekend gaan de eerstejaars laten zien dat ze ook onder betere omstandigheden kunnen presteren. De tentamens zijn achter de rug en de weersvoorspellingen zijn nog niet helemaal optimaal, maar al een heel stuk beter. De NOOC- teams zullen allemaal 2x 1000 meter roeien, een voorronde gevolgd door een finale waarbij ze wederom worden ingedeeld op basis van de eerder geroeide tijd. Wederom is het doel om die A- finale te behalen en de taart binnen te halen!

Op zaterdagochtend start Dames 2 (Homies) in poule 2, later op de dag zullen Heren 2 het opnemen tegen hun tegenstanders in poule 5, Dames 3 en Dames 4 zijn beide in poule 3 terecht gekomen en ook de Heren Top C4 zal op zaterdagmiddag laten zien hoe zij het doen op de 1000 meter in poule 1!

Zondagochtend zal Dames 5 (Vesper/Stef Stuntboot) vroeg in de ochtend de boot in stappen. In de middag starten Dames 6  (Hippurus) en de Dames Top C4.

Naast de NOOC- teams zullen ook de Alexander van Zetten en Vera Heijnert starten in het mix2x veld, zij zullen dit seizoen een bokaal hierin starten. Afgelopen week hebben zij de eerste training gehad, de Skoll Cup zal dus wellicht nog even wennen zijn!

Bij dezen wil ik iedereen van harte uitnodigen om dit weekend een kijkje te komen nemen op de Bosbaan en met trots onze Saurus compoploegen aan te moedigen!

De volledige loting is te vinden op: http://regatta.time-team.nl/skollcup/2015/draw/c83.php

Met rood- witte groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden