|

SIR-cie Interesseborrel

Waarde leden,

Op 28 februari 2015 heeft de tweede editie van de Saurus International Regatta plaatsgevonden. Na maanden van voorbereidingen en promotie waren we er helemaal klaar voor. Onder andere de professionele tijdwaarneming, de live- videobeelden en de speciaalbier proeverij maakten deze dag tot een dag waar we als heel Saurus trots op kunnen zijn. Dit jaar wisten we het aantal inschrijvingen bijna te verdubbelen en dit moeten we zien door te zetten! Jij kan ervoor zorgen dat dit belangrijke Saurus evenement succesvol blijft en blijft groeien. De eerste voorbereidingen voor de SIR 2016 zullen binnenkort weer van start gaan en hiervoor zijn we opzoek naar nieuwe commissieleden. Kom op dinsdag 14 april naar de SIRcie interesseborrel en luister naar de ervaringsverhalen van afgelopen jaar.

De interesseborrel vindt plaats vanaf 20:00, adres: Wilhelminasingel 43.

Met rood- witte groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden