|

Inkom ouderschap

Waarde Sauriër,

Weet jij het nog? Jouw eerste INKOM? Onder begeleiding van papa’s en mama’s leerde jij Maastricht kennen. De vetste feesten en activiteiten hebben jou doen besluiten om lid te worden van de mooiste vereniging van Nederland! Ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar een groot aantal papa’s en mama’s om tijdens de INKOM een groep kindjes te begeleiden en uiteindelijk in te laten schrijven bij de mooiste vereniging.
Kan jij niet wachten om het ouderschap aan te gaan?! Geef je dan als duo op door te e-mailen naar inkom@msrvsaurus.nl en geef door in welk verband jij het ouderschap aan wil gaan (team, ploeg, genootschap, verticaal, commissie etc.). De deadline hiervoor is dinsdag 7 april as.!
Welke data moet je beschikbaar zijn?
10,11 of 16 juni voor mentorinstructie 1 en natuurlijk tijdens de INKOM die dit jaar zal plaatsvinden van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus.

Met rood-witte groet,
Marcel Brouwers
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden