|

Diefstal Saurus Boatrave

Waarde leden,

Op dinsdag 17 maart jl. heeft de Saurus Boatrave plaatsgevonden. Een mooi initiatief dat voor het eerst georganiseerd werd door onze activiteitencommissie.

Meer dan 100 Sauriƫrs waren aan boord van de boot en genoten van de muziek, het water, de heerlijke drankjes en broodjes. Het was een zeer geslaagde avond met veel gezelligheid.

Het bestuur heeft echter geconstateerd dat er gedurende het feest een pitcher met muntjes en een fles sterke drank achter de bar is gestolen, hetgeen wij zeer betreuren. Tot op heden is het ons niet gelukt om te achterhalen wie dit op zijn geweten heeft.

Jullie zullen begrijpen dat dit een enorme nare nasmaak geeft bij veel leden en organisatie. Dit soort acties benadelen de vereniging als geheel. Wij zijn dan ook voornemens om te achterhalen wie deze pitcher en fles sterke drank weggenomen heeft. Buiten kijf staat dat wij als bestuur dit soort acties absoluut niet tolereren en er alles aan zullen doen om erachter te komen wie dit gedaan heeft.

Indien je iets gehoord of gezien hebt, wil ik je vriendelijk verzoeken mij deze informatie te doen toekomen door te mailen naar voorzitter@msrvsaurus.nl

Nogmaals wil ik benadrukken dat we ontzettend teleurgesteld zijn in de hierboven beschreven gang van zaken.

Namens het bestuur,
Met rood-witte groet,

Philippe Kerckhoffs
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden