|

Verenigingsverzamelaar

Waarde leden,

Het is gelukt! Op 13 april 2015 zal de fameuze Verenigingsverzamelaar Sabine afreizen naar het Verre Zuiden. Haar plan was om langs te gaan bij Circumflex en Tragos. Wij hebben contact met haar gezocht om duidelijk te maken dat haar reis niet compleet is zonder een bezoekje te brengen aan de mooiste vereniging van Maastricht; M.S.R.V. Saurus. En ja, ze heeft positief gereageerd op deze uitnodiging. Wij zullen Sabine dan ook maandagochtend, 13 april, om 11:00 uur verwelkomen bij ons botenhuis. Wegens haar drukke schema zal de Corpsfan niet lang blijven, maar wij zullen er zorg voor dragen dat ook voor haar duidelijk is dat er maar één vereniging in Maastricht telt.

Mocht u dit nu al legendarisch bezoek willen meemaken, op de foto willen gaan met uw idool, of een pronkstuk aan haar collectie verenigingsartikelen willen toevoegen, zorg dan dat u er om 11:00 uur bent, zodat Saurus haar groots kan ontvangen.

Met rood-witte groet,

Steven Bastiaans
Commissaris Extern h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden