|

Varsity 132

Waarde leden,
Dit jaar bieden wij voor de liefhebber wederom een busreis aan naar de Varsity te Houten. Reis mee om te zien hoe Saurus het doet op de eerste 2 km wedstrijd van het seizoen. De bus rijdt op zondagochtend weg uit Maastricht en je zal aan het eind van de dag ook weer thuisgebracht worden. Krijgen we dan ook een zakje snoep, hoor ik u denken. Dit zou zomaar het geval kunnen zijn afhankelijk van uw geluk tijdens de busbingo of andere spelen die tijdens de busreis gehouden worden. De prijs van de busreis hopen wij zo laag mogelijk te houden, maar hiervoor is het van belang dat u zichzelf snel inschrijft. De kosten zullen verdeeld worden onder het aantal inschrijvingen. De prijs heeft de afgelopen jaren rond de 15 – 20 euro gelegen.
Kortom schrijf u snel in via de evenementenregistratie!
Met rood-witte groet,
VC XIII

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden