|

Hoedjes & Stokjes Feest

Waarde leden,
Donderdag 26 februari is het Hoedjes & Stokjes feest. Er is deze avond ruimte om eens wat te praten over de Varsity, maar deze avond zal vooral in het teken staan van het eerste en tevens laatste moment om Varsity kledij aan te schaffen.  De Varsity Commissie komt uit Utrecht hiernaartoe om de kleding te showen op een heuse modeshow. Dus wil jij graag een paar bretels, een fijne joggingbroek, een weekendtas of zo’n hoedje met Varsity print, dit is je kans. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om kleding cadeau te doen. Heb jij dat ene meisje altijd al is in een string willen aanschouwen? Schaf hem aan en geef hem weg en misschien wordt die eerste zondag in april ook voor jou wel een hele speciale. Alles is mogelijk, alles kan. Kom het met eigen ogen aanschouwen donderdag 26 februari op de sociëteit.
Met rood-witte groet,
VC XIII

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden