|

Openingstijden botenhuis/kroeg met carnaval

Waarde leden,

Mestreechse vasteloavond staat weer voor de deur. Na op het carnaval’s gala samen met de Tempeleers al een aantal carnavals nummers gehoord te hebben, zullen onze leden zaterdag zelf hun zangkunsten ten toon spreiden op de jaarlijkse carnavals cantus. Deze zal beginnen om 13:11 en tegen het eind van de middag eindigen.
Op de maandag en dinsdag zullen het botenhuis en de kroeg gesloten zijn. Het botenhuis kan op aanvraag geopend worden, deze aanvragen dienen minimaal 24 uur van te voren ingediend te worden. Vanaf woensdag zal het botenhuis weer op de reguliere tijden (8:30-20:00) geopend zijn.

Met rood-witte groet,

Felix Boerma

Commissaris Intern & Sociƫteit h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden