|

Varsity Fustenbord

Waarde leden,

Momenteel is Saurus nog steeds bezig met het volgen van de paden die naar de overwinning van de Oude Vier zullen leiden, en door deze tradities levende te houden zal de uiteindelijke overwinning nog mooier zijn. Om daar nu al een steentje aan bij te dragen is het mogelijk een plaatje op het fustenbord te kopen. Hiermee draag je de Varsity en de overwinning een warm hart toe door een fust aan te bieden tijdens de kroegjool.

Wat moet je daar voor doen? Om op de muur te prijken is er een eenmalige koste van €15,- om het plaatje te laten drukken. Daarbij komt elk jaar dat Saurus de Oude Vier start €5,- kosten voor uw rekening voor de traditionele Varsity activiteiten (bijvoorbeeld het Oude Vieren Diner). In de jaren dat Saurus de Oude Vier niet start (zoals dit jaar), zijn er geen kosten. Verder zullen de kosten van het fust pas worden verrekend op het moment van overwinning.

Mocht je het mooi vinden om met je jaarteam, ploeg, commissie of slechts je eigen naam op het fustenbord te worden vereeuwigd, kom even langs op de BK om de machtiging te tekenen. Indien dit niet mogelijk is, stuur mij een mail naar wedstrijd@msrvsaurus.nl.

Met rood-witte groet,

Diederik Sanders
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

‘Saurus wint de Varsity! Ooit!’

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden