|

Coachdag II

Waarde leden,

Op zaterdag 7 Maart wordt er een nieuwe coachdag georganiseerd door Miguel en Ben! Een vervolg op de succesvolle coachdag die afgelopen najaar heeft plaatsgevonden. De dag bestaat dit keer niet alleen uit theorie, maar het coachen zal ook echt in praktijk gebracht worden. Ervaren coaches zullen met je meefietsen en hier feedback over geven. Iedere coach kan nog leren, dus geef je snel op! Opgeven kan via de evenementenregistratie. Let op: Om feedback te kunnen krijgen op het coachen heb je natuurlijk ook een teampje nodig om die dag te coachen!

Ben je een ervaren coach en wil je je steentje bijdragen en het coachniveau binnen Saurus naar een hoger niveau tillen? Dat kan door met de deelnemende coaches mee te fietsen en feedback te geven. Stuur hiervoor een mailtje naar competitie@msrvsaurus.nl

Met vriendelijke groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus.

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden