|

Inschrijven Saurus International Regatta

Waarde leden,

De inschrijving voor de Saurus International Regatta is geopend! Veel van jullie hebben zich al opgegeven als vrijwilliger, maar vergeet niet dat je ook zelf kunt meedoen. Bij het indelen van de vrijwilligers zal hier ook rekening mee gehouden worden. Voor de eerstejaars teams vallen er weer punten voor de sparladder te verdienen, maar ook voor ouderejaars is het een mooie gelegenheid om weer een keer de boot in te stappen. Vorm een team met je jaarteam, genootschap, verticaal of commissie en schrijf je in. Er is van alles mogelijk, zo hebben we de volgende velden: C4+, 4+, 8+. 2x, 1x, Mix 8+, MixC4+ en Mix2x.

Je schrijft je in door in mail te sturen naar competitie@msrvsaurus.nl.

Met vriendelijke groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden