|

Ringvaart 2015

Waarde leden,

In het jaar 1976 vierde de D.S.R.V “ Laga” haar twintigste lustrum, of te wel haar 100-jarige bestaan. In het kader van de lustrumevenementen werd de K.S.R.V Njord (de koninklijke studenten roeivereniging uit Leiden) uitgedaagd om deze nieuwe 100 km lange wedstrijd te roeien. Hierbij was de eerste Ringvaart geboren. Deze wedstrijd bleef niet onopgemerkt bij roeiend Nederland, ook Aegir (de Groninger Studenten Roeivereniging) uit het hoge noorden verscheen aan start.

Er is in de afgelopen jaren veel veranderd, zo is de wedstrijd opengesteld voor iedereen: mannen, vrouwen en buitenlandse roeiers in verschillende nummers. De wedstrijd is uitgegroeid tot een professionele race met meer dan duizend deelnemers en vrijwilligers.

Kijk voor meer informatie op http://www.occringvaartregatta.nl/

https://www.youtube.com/watch?v=_zbm8pwy3vo

Dit jaar vindt de Ringvaart plaats op woensdag 3 juni. Heb jij interesse om hieraan mee te doen, stuur dan voor 24 januari een mail naar competitie@msrvsaurus.nl

Met rood- witte groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden