|

Annunciatie des Intraining

Waarde leden,

Kerstvakantie voorbij, de buikjes zijn weer te rond en de kou heeft ons weer terug gedreven naar het warme zuiden. Afgelopen weekend was het voor onze wedstrijdsectie dus weer hoog tijd om de palen met boten te dopen in de natte Willem. Een parel van een trainingsweekend, met Gyas te gast, zit er op en de gamefaces zijn weer opgezet.
Om het uiterste uit onze wedstrijdroeiers en stuurtjes te halen, zullen zij aankomende zaterdag intraining gaan. Deze avond zorgt er voor dat oudjaarsavond nog even dunnetjes kan worden overgedaan. Na het diner bij Buitengoed Slavante zullen de ploegen naar onze sociƫteit gaan en daar officieel intraining treden.
Vanaf 23:00 is iedereen uitgenodigd om de laatste biertjes te drinken met onze wedstrijdsectie en hun bras-acties in werking te zien gaan.

Voor Saurus, winst op de Winterwedstrijden en het erevlot!’

Met rood-witte groet,

Diederik Sanders
Wedstrijdcommissaris der Maastrichtse Studenten Roeivereniging Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden