|

Gewijzigde openingstijden

Waarde leden,

In de bestuursvergadering de dato 8 december 2014 is besloten om de openingstijden van het botenhuis per 5 januari 2015 te wijzigen. Op maandag t/m donderdag is het botenhuis geopend van 08.30 tot 20.00 (voorheen 09.00 tot 20.00), met uitzondering van de kroegavonden.
Op vrijdag is dit vanaf 08.30 tot 18.00.
Trainingen buiten deze tijden dienen te worden aangevraagd en het staat het bestuur vrij deze aanvragen niet te honoreren. Voor de weekenden dient dit uiterlijk op vrijdagochtend vóór 12.00 te zijn aangevraagd.

Let op: door het verplaatsen van de materiaalcommissie-avonden naar dinsdagavond is er na 20.00 uur op woensdagavond geen bestuur meer aanwezig. Alle trainingen/activiteiten na 20.00 uur dienen te worden aangevraagd.

Hiermee hopen we meer duidelijkheid te scheppen en iedereen voldoende trainingsmogelijkheden te bieden.

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden