|

Kamprechterscursus

Waarde leden,

Zoals bij jullie bekend is, zal 28 februari de tweede editie van de Saurus International Regatta plaatsvinden. Om deze dag succesvol te laten verlopen, hebben we de hulp van vele vrijwilligers nodig. Naast vrijwilligers voor muntverkoop, fietsverhuur, broodjes verkoop en nog veel meer, hebben we ook kamprechters nodig. Heb jij interesse om de SIR in goede banen te leiden, maar ben je nog niet in het bezit van een kamprechter B predicaat? Dan hebben we hier de oplossing! Op dinsdag 13 januari wordt er op Saurus een kamprechterscursus aangeboden. Hier opvolgend zal op 20 januari een toets afgenomen worden. Deze kamprechterscursus wordt gratis aangeboden, pak deze kans en geef je snel op via de evenementenregistratie. Na het behalen van je kamprechter B predicaat kun je de taak van kamprechter uitvoeren op de SIR evenals op andere nationale roeiwedstrijden.

Nog even een korte beschrijving van de taak van een kamprechter. Als kamprechter (scheidsrechter) vorm je vaak een brug tussen de deelnemers en het publiek aan de ene kant en de wedstrijdorganisatie aan de ander kant. Je bent een belangrijk onderdeel van de wedstrijdorganisatie tijdens het evenement. Dit geeft je de kans achter de schermen van een wedstrijdorganisatie te kijken. Doordat je ook in nauw contact staat met de deelnemers en het publiek is het belangrijk dat je je ook in hun situatie kunt inleven.

Met rood- witte groet,

Corine Peters

Competitie commissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden