|

Kennissessie Rechten

Kennissessie Rechten

Waarde leden,

Laat dit bericht allereerst als reminder fungeren. Heb je jouw cv nog niet op Roeibaan.com geüpload, doe dat dan snel! Momenteel zijn er al bijna 50 Sauriërs je voorgegaan.
Dan nu, Roeibaan.com is meer dan slechts een CV-database. Het poogt leden van studentenroeiverenigingen zo veel mogelijk in contact te brengen met toekomstige werkgevers. Zo ook nu. Op woensdag 3 december organiseert Roeibaan.com, in samenwerking met top advocatenkantoren De Brauw, Blackstone, Westbroek, Loyens & Loeff en Allen & Overy, een ‘Kennissessie Rechten’. In dit seminar zullen de drie kantoren ieder een workshop van één uur organiseren. Er zal tevens een lunch zijn en de dag wordt afgesloten met een borrel. De locatie van deze seminar is op K.S.R.V. Njord, aanvang 10:30 uur.
Er zijn nog plekken over, dus het is mogelijk om je op te geven. Voorwaarde is dat je jouw cv op Roeibaan.com hebt geüpload en een rechtenstudent bent die rond 2017 zijn/haar diploma heeft behaald.
Heb je interesse in deze kennissessie, stuur dan je CV naar contact@roeibaan.com en geef aan dat je van Saurus bent. De deadline voor het insturen van de CV’s is deze zondag (23-11-2014).

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden