|

Opgeven TopC4

Lieve eerstejaars,

De Asopos komt steeds dichterbij, dit betekent dat de selectie van de Top c4 bijna gaat beginnen!
Heb jij zin om dit jaar fanatiek te comporoeien met een leuk team en enthousiaste coaches, en daarnaast ook te genieten van een feestje? Schrijf je dan nu in door te mailen naar Corine (competitie@msrvsaurus.nl)! Iedereen die zich aanmeldt mag automatisch beginnen met de selectie. Alle top c4 coaches (zowel dames als heren) zijn dit weekend aanwezig op de Asopos, dus als je nog vragen hebt, kom vooral naar ons toe! Als je niet naar de Asopos gaat kan je ons ook gewoon een berichtje op facebook sturen of ons bellen/whatsappen (smoelenboek).

Groetjes,

Bregje Dijkstra, Lotte Hoogkamer, Yvonne Einerhand en Jolein Hallegraeff (coaches heren top c4), Peter Martens, Doris Joosten (coaches dames top c4)

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden