|

De Leukste Vereniging van Maastricht

Waarde leden,

Afgelopen woensdag 24 september heeft de jaarlijkse Rabobank Top Club avond plaatsgevonden. Op deze avond komen verschillende verenigingen, die lid zijn van de Rabobank, samen om lezingen van interessante sprekers bij te wonen. Zo ook Saurus. Na een lezing over social media en cashless betalen, volgde het hoogtepunt van de avond; de bekendmaking van de winnaars van De Leukste Vereniging van Maastricht-wedstrijd. Saurus zat, dankzij al jullie stemmen, bij de laatste vijf verenigingen die kans maakten op een prijs. Het verschil in stemmen tussen de uiteindelijke winnaar en de nummer vijf was minder dan 50. Het was een spannende rit en wij zijn blij jullie te mogen mededelen dat Saurus de derde plaats in de wacht heeft gesleept! Alleen de Maastrichtse Twirling Stars en Fanfare Sint Servatius wisten ons voor te blijven. Dit bevestigt iets dat wij al lang wisten, M.S.R.V. Saurus is de mooiste studentenvereniging van Maastricht! Het prijzenbedrag dat hiermee gewonnen is bedraagt €350,-. Wij willen jullie allen bedanken voor het stemmen.

Met rood-witte groet,

Steven Bastiaans

Commissaris Extern h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden