|

Nabeschouwing Cottwich Almelo Regatta

Waarde leden,

Afgelopen zondag heeft de Cottwich Almelo Regatta plaats gevonden te Almelo. Het leek een sombere dag te worden met grijs en koud weer. Gelukkig is het enigszins warm gebleven met zelfs een zonnetje dat hier en daar door de wolken heen brak. De middengroep dames waren samen met de bestuursafgevaardigden Axel, Annick en Diederik in optimistische stemming over die dag zelf aangezien het de eerste wedstrijd was van het nieuwe academisch jaar. Wat is dan een beter vooruitzicht van 5 kilometer lekker bikkelen in de skiff, 2- of op de fiets met appeltaart als verdiende beloning. De dames hebben verdienstelijk gevaren, ondanks de harde tegenwind, voor deze oefenwedstrijd en zijn tevreden over de resultaten.

Ploeg Veld Heat Tijd Positie
Dominique, Kim DSA2- 1 23:36.5 2/5
Annalena DSB1x 1 28:02.5 11/14
Lana DSB1x 1 25:45.6 5/14
Petra DSB1x 1 25:38.1 3/14

De dag werd afgesloten met uiteraard een tweede stuk appeltaart voor bestuur en een gezellige tocht terug, met hardrock muziek uit de speakers van de BoWa (I’m on a hiiiiighway to hell!), naar het thuisfront: Maastricht.

De eerstvolgende wedstrijd voor de ouderejaars ploegen zal de Tromp Boat Race zijn in Hilversum op 18 oktober aanstaande. Hier zullen waarschijnlijk meerdere van onze ouderejaars aan meedoen en zij kunnen jullie steun hard gebruiken! Komt allen en geniet van een mooie wedstrijd waar ook WK roeiers aan mee zullen doen.

‘Voor Saurus en het erevlot’

Met rood-witte groet,

Diederik Sanders
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden