|

Achtendag

Waarde leden,

Wij als bestuur heugen ons om het feit dat de C4-en goed gebruikt worden, van ‘s morgens 8:30 tot ‘s avonds 22:00. Echter, roeien bestaat niet alleen uit het ploeteren en zwoegen in deze, toch wel, zware en logge boten. Op de zevende dag schiep God namelijk de acht! Hét nummer waar op de Nederlandse wateren in gestreden wordt door alle Nederlandse studenten roeiverenigingen. Hét nummer waar de zware acht in 2011 de ZRB mee heeft gedomineerd en het Saurus record in heeft gevestigd. Hét nummer waar de lichte pikken van vorig jaar het klassementsveld mee hebben verrast op de Westelijke Regatta. Nu is het de beurt aan jullie! Aankomende zondag, 28 september zal de historische Achtendag weer plaatsvinden op onze M.S.R.V. en deze geeft jullie de kans om in een van onze achten te stappen samen met vier (oud) wedstrijdroeiers. Niet alleen kan er geroeid worden, ook dames en heren die interesse hebben in het sturen van dit prachtnummer kunnen de boot in stappen en de stuurtouwtjes in handen nemen. Voor degene die het coachen van een ploeg aantrekkelijk lijkt, zij kunnen meefietsen aan de kant en leren van de ervaringsdeskundigen.

De dag zal om 12:00 aanvangen en rond 16:00 ten einde zijn. Aanmelden kan via onze evenementenregistratie.

‘Voor Saurus en het erevlot’

Met rood- witte groet,

Diederik Sanders

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden