BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Voorbeschouwing Cottwich Almelo Regatta

Waarde leden,

Zomervakantie check, INKOM check, start trainingen check! Na morgen kunnen wij dan ook de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar afvinken. Morgen zal namelijk de Cottwich Almelo Regatta geroeid worden te Almelo. Onze middengroep dames zal het op gaan nemen tegen studenten- en burger verenigingen van Nederland. Petra, Annalena en Lana zullen gaan strijden in het Dames Senior B Skiff veld. Dominique en Kim zullen deze 5 km wedstrijd gaan roeien in het Dames Senior A 2- veld.
De eerste dames zullen rond 12:30 s’middags starten, dus dat geeft genoeg tijd om rustig de trein te pakken en deze leeuwinnen aan te moedigen langs de Oosterlijke wateren. Het schijnt dat ook de zelf gebakken appeltaarten (met verschillende smaken!) een 8e wereldwonder op zich zelf zijn! Kom dat zien, proeven en aanmoedigen!

Met rood-witte groet,

Diederik Sanders
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden