|

Saurus Gala 2014

Waarde leden,
Het weekend van 14, 15 en 16 november 2014 zal in het teken staan van het Saurus Gala 2014. Een groots evenement wat je voor geen goud mag missen! Zorg dat je erbij bent!

Het programma ziet er als volgt uit:

Op vrijdagavond 14 november vanaf 21.00 uur zal de pre borrel plaatsvinden om het weekend in te luiden. De locatie voor deze borrel zal onze prachtige sociëteit zijn. Op deze avond kan er genoten worden van speciaal geselecteerde wijnen en natuurlijk de welbekende goudgele rakkers. Tevens zal een bandje voor gepaste achtergrondmuziek zorgen. De dresscode voor deze avond zal voor de dames cocktail zijn en de mannen worden in Teneu de Ville verwacht.

Op zaterdagavond 15 november vindt het hoogtepunt van het weekend plaats, het gala! Op deze avond zal je een feest meemaken waar nog lang over nagepraat zal worden. De precieze informatie over deze avond zal nog geheim blijven, maar u kunt er vanuit gaan dat het een groots feest zal worden, waar natuurlijk een band, dj, fotograaf en voldoende alcoholische versnaperingen niet zullen ontbreken. Voor deze avond geldt de dresscode White Tie.

Eenmaal bijgekomen van de heftige zaterdagavond, zal er op zondagmiddag 16 november een heerlijke brunch voor je klaarstaan in de sociëteit. Deze brunch geeft iedereen de gelegenheid om na te praten over het fantastische weekend.

Op 27 oktober zal er een pasdag georganiseerd worden waar de mannen een rokkostuum kunnen aanschaffen voor een voordelige prijs. Dit wordt jullie erg aangeraden, aangezien er waarschijnlijk nog meer gala’s zullen volgen en de aanschaf uiteindelijk goedkoper is dan meerdere keren een rokkostuum huren. Meer informatie hierover zal spoedig volgen.

De kosten voor het gala bedragen €55,00. Dit is inclusief consumpties, busvervoer en entertainment op zaterdagavond en brunch op zondagmiddag. De kaartjes zullen vanaf 6 oktober elke maandag- en donderdag tijdens de kroegavond te koop zijn. 6 november is de laatste kans om je kaartje te bemachtigen.

Noteer deze data alvast in je agenda, dit gala mag je niet missen!

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op het gala,

Met vriendelijke groet,

Myrthe Feenstra, Pauline Stoopman, Pieter Dijkstra, Thomas Diemel, Marijn van Waardenburg
Galacommissie 2014 der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden