|

Indoor op UM Sport

Waarde leden,

Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer de indoor training georganiseerd voor elke Sauriƫr die behoefte heeft aan wat beweging. Op dinsdag avond tussen 19:30 en 20:45 wordt deze georganiseerd op UM Sport te Randwyck. Neem mee: sportkaart!, douchespullen, sportkleren, sporthanddoek, sportschoenen en een fles water. Dit jaar zal de indoor training open blijven voor alle leden, ook wanneer de selectieperiode van start gaat.
Dus plan een lekker dinertje met je jaarteam en ga aansluitend samen de pondjes er weer vanaf zweten!

Mochten er vragen zijn, kom even langs hoppen bij de bestuurskamer of stuur een mail naar competitie@msrvsaurus.nl

Voor Saurus en het erevlot!”

Met rood-witte groet,

Diederik Sanders
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden