|

Gevonden voorwerpen

Waarde leden,

Wij als bestuur hebben oude rijkdommen van de M.S.R.V. gevonden toen de bestuurskamer werd uitgemest. Oude Doldrukken, Varsity magazines, Varsity stickers en zo veel meer juweeltjes. Natuurlijk willen wij deze graag met jullie delen, daarom staan er naast de ‘G.V.D.’ (Gevonden Voorwerpen Doos) een aantal kartonnen dozen met daarin deze geheel gratis schatten. Dus sla uw slag door voor, tijdens of na de trainingen deze schatkisten een goede grabbelbeurt te geven en wie weet vindt u iets dat een warm plekje verdient in uw studentenwoning, badkamer, toilet, garage, of tuinhuis.
En als u dan toch bezig bent, waarom dan niet even rondsnuffelen in de G.V.D.? Wellicht ligt daar dan toch dat lievelingshemd of de dichtgeslibde slip? Neem het weer mee naar uw warme en vertrouwde onderkomen, zij zullen u hebben gemist!

“Voor Saurus en het erevlot!”

Met rood-witte groet,

Diederik Sanders
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden