|

Pre-INKOMweek en slaapplaatsen

Waarde leden,

Nog ongeveer anderhalve week en dan barst het feest van de INKOM weer los. Dé week waarin wij alle nieuwe studenten gaan laten zien dat Saurus de mooiste vereniging van Maastricht is. Om deze week tot een groot succes te maken zal de INKOM-cie vanaf volgende week maandag elke dag op Saurus zijn om te klussen. Heb jij zin om te helpen? Alle hulp is meer dan welkom! Kom vanaf maandag één of meerdere dagen helpen, de INKOM-cie is er elke dag vanaf 10 uur.

Daarnaast zijn we nog op zoek naar een aantal slaapplaatsen voor kindjes die nog geen kamer hebben tijdens de INKOM. Heb jij plek om één of meerdere kindjes bij je te laten slapen gedurende de INKOM, stuur dan een mail naar inkom@msrvsaurus.nl en vermeld voor hoeveel kindjes je plek hebt.

Op zondag 17 augustus zullen we de INKOM inluiden met een borrel. Vanaf 20.00 uur zal de kroeg open zijn om met elkaar te proosten op een mooie INKOM. Tevens zal er de gelegenheid zijn om je INKOM outfit aan te schaffen, met dit jaar nieuw in de collectie zonnebrillen en voor de vrouwen: tanktops!

Met rood-witte groet,

Myrthe Feenstra
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden