|

Dominique van der Pauw definitief naar het WK roeien

Waarde leden,

Eind augustus vindt het WK Roeien plaats in Amsterdam op de Bosbaan. Een WK in eigen land met een (oud) Sauriƫr in de dames acht! Op 24 juli maakte de bondscoach de samenstelling van de dames 8+ bekend die zal uitkomen op het WK.

Dominique van der Pauw is in 2002 lid geworden bij Saurus. Op de Zuid-Willemsvaart heeft ze haar eerste roeihalen gemaakt en in een aantal jaar tijd verschillende blikken getrokken voor Saurus. Op een gegeven moment is ze richting Amsterdam vertrokken, het epicentrum van de roeiwereld. Daar is ze voor Skoll gaan roeien om te kijken of het mogelijk was om de Nationale equipe te halen.

Eind augustus zal zij samen met Marleen Verburgh (Triton), Sophie Souwer (Gyas), Jenny de Jong (Triton), Wianka van Dorp (Maas), Monica Lanz (Triton), Aletta Jorritsma (Nereus), Heleen Boers (Okeanos) en Ae-Ri Noort (stuurvrouw) strijden voor de Nederlandse eer, en diep van binnen voor de Saurus eer, op de Bosbaan.

Het programma voor de dames 8+ ziet er als volgt uit:

Maandag 25 augustus 16.32/16.39 Voorwedstrijd

Woensdag 27 augustus 16.32 Herkansing

Zondag 31 augustus 11.03 Finale B
13.48 Finale A

Wij willen Dominique heel veel succes wensen in de voorbereiding en op het WK!

Met rood-witte groet,

Hannah de Vries
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden