|

Zomerroeien en veiligheid

Waarde leden,

gedurende de zomerperiode, van 14 juli tot en met 17 augustus, zal het botenhuis alleen op aanvraag geopend zijn. Aanvragen kan bij het bestuurslid dat die dag dienst heeft, dit is te vinden in de lijst die op de voorpagina van de site geplaatst wordt. Aanvragen kan voor tijden tussen 9:00 en 18:00 en dient minimaal 24 uur van tevoren per telefoon te gebeuren. Verder zal er standaard een open roeimiddag zijn op elke donderdag van 18:00 tot 20:00, waarna de sociƫteit geopend zal zijn om van een koud biertje te genieten. Voor de open roeimiddag kun je je inschrijven via de evenementen registratie.

Daarnaast nog jullie speciale aandacht voor de veiligheid deze zomer. Vanwege het betere weer zal ook de pleziervaart toenemen. Let wanneer de sluis open gaat op de stoplichten: als het rode licht brandt, komt er waarschijnlijk een boot uit de sluis. Het groene licht geeft aan dat er vaart de sluis in kan varen, kijk dan even of er over de Zuid-Willemsvaart iets aan komt.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent & Jasper Jonkers

Commissaris Competitieroeien en Materiaal & Commissaris Sociƫteit en Botenhuis h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden