|

Projectgroepen Meerjarenbeleid

Waarde leden,

In Algemene Vergadering 175 is de visie voor het nieuwe meerjarenbeleid gepresenteerd. Op dit moment wordt er nog gekeken naar de visie en waar nodig eraan gesleuteld. Aangezien de zomervakantie voor de deur staat  willen we toch alvast beginnen met het vormen van de projectgroepen.  Er zullen projectgroepen gevormd worden voor de 5 pijlers:

  • Roeien: wedstrijdroeien, competitieroeien, coaching etc.
  • Verenigingsleven: verenigingscultuur, genootschappen, activiteiten etc.
  • Leden: ontwikkeling, behoud, werving etc.
  • Organisatie: continuïteit & overdracht, meerjarenplannen, adviesorganen etc.
  • Externen: sponsoring, roeiclinics, oud-leden, buurt etc.

We zijn op zoek naar leden uit verschillende vlakken van de vereniging die het leuk vinden om plaats te nemen in één van de groepen. Het maakt niet uit hoelang je lid bent, we willen juist graag leden uit verschillende jaarlagen. Zolang je het maar leuk vindt om hierover mee te denken en praten. De groepen zullen in september van start gaan. Samen met je groep ga je doelen opstellen voor het betreffende onderwerp en die uitwerken.

Heb je interesse? Of heb je al ideeën over een bepaald onderwerp? Neem dan contact met mij op via voorzitter@msrvsaurus.nl. In je mail mag je aangeven in welke groep je graag wilt plaatsnemen, als je nog geen voorkeur voor een onderwerp hebt, is dat ook geen probleem, geef dit dan even aan.

Met rood-witte groet,

Hannah de Vries
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden